28 augusti 2008

Stickprojekt VÅ1024

I måndags började jag läsa en ny kurs. Samma dag började jag sticka på den här tröjan. Det ska bli en herrmodell av den här. Jag tänkte ha den att sticka på vid sidan om alla böcker som ska läsas och texter som ska skrivas. Som ni ser blev det mer pluggat än stickat den här veckan. Kursen är 9 veckor. Kanske hinner jag klart.

8 kommentarer:

Isabelle sa...

Jag vet vilka som kommer bli Faluns stiligaste par efter den där kursen: Anna och Manne!

silveropulver sa...

Äh det är väl du och pixie redan!

Marit sa...

Hur har första veckan på skolan varit? Verkar det bra?
Du är så duktig och pysslig så hälften kunde vara nog!

pulver sa...

Vilken fin färg du har valt! Vad är det för garn? Manne kommer bli såå fin!

silveropulver sa...

Första veckan har varit bra, men jag är trött. För jobbet hann ju bara precis sluta och så började skolan och de sista veckorna har varit helt fulla. Det är ju lite jobbigt när man inte hinner med nåt annat. Sticka och vattna blommorna tex. Annars är skolan bra! Jag ska bli sjuksköterska är det tänkt, till er som inte visste det :)

Garnet är alpacka, men lite tjockare än det vanliga. Färgen är superfin och garnet så mjukt och skönt. Manne har valt både garn och mönstrer själv, jag bara stickar på beställning liksom.

ylva sa...

Lycka till med dina studier! Det är alltid roligt när någon vill bli det man själv har valt som yrke. Man kan ju inte påstå att det står högt i kurs men ibland görs valet på fler grunder än bara det man får i lönekuvertet......

Marit sa...

Javisst ja Pannan jag ska skaffa alpackagarnet i lime! Antingen skickar jag Henning eller så åker jag själv, ska försöka göra det i veckan. Håll ut!

silveropulver sa...

Ja det hade jag också glömt bort majsen! Skicka henning du, han är väl rätt så van i garnbutiken vid det här laget.

Tack snälla ylva, blivande kollega kanske...!