18 augusti 2008

Nils Ragnar Vanheden

Jordens gosigaste hund heter Nisse. I helgen åkte jag och hälsade på honom i Stockholm. Man kan väl säga att en bit av hjärtat blev kvar där borta. Se så fint han trivs i mosters famn.

6 kommentarer:

Henning sa...

Nawwwwwwwååååååååå!!

pulver sa...

Nisse är ju seriöst den goaste hunden i hela världen!! Vad stor han såg ut när du höll i honom. När jag träffade honom var han mycket mindre tror jag. Men Nisse är och kommer alltid att vara en mycket liten hund.

pulver sa...

Han har så otroligt många olika personligheter tycker jag; på den första bilden tycker jag att han ser ut som ett busigt frö, på den andra ett litet ihoprullat pyre och på det tredje den goaste valpen som finns.

silveropulver sa...

Han ser ju så SUR ut på mellanbilden!! Han ville INTE gå ut. Det regnade och han ville ligga i sin korg och sura hela dagen. Det var roligt tyckte jag. En sur hund.

Han har ju verkligen många sidor den där nisse. När han fick ligga lite på majsens axel vid frukosten gick det sura över. Sen var han i full gång. Försökte ställa till det så mycket som möjligt, hängde i byxben, bet i händerna och betedde sig som ett monster. Sen ville han försonas. Kom smygande och ville gosa. Han ställde sig på bakbenen och sträckte upp sig mot en så man fick lyfta upp honom som ett barn. Så var han världens gosigaste. La kinden mot kinden och kurade ihop sig tätt tätt. Äh man kan ju skriva hur mycket som helst om nisse, han är underbar. Och ja, han har nog blivit stor. Det sa majsen och henning också. Ca ett kilo kvar till vuxenstorlek tror jag.

pulver sa...

Haha sur! Jag vet precis hur han är när han först är ett riktigt monster och sen blir hur go som helst. Då glömmer man allt han har gjort och myser med honom tills han plötsligt får för sig att ta tag i örhänget och börjar dra! Så börjar det om igen...

Marit sa...

Ja ni förstår ju att man inte har det lätt:) Men alla som träffar Nisse verkar bli lite förälskade, han är ju ett charmtroll samtidigt som han är ett frö!