08 augusti 2008

I trädgården

Några liter i farmors trädgård, några liter i vår egen och två kantareller bakom uthuset. Jag har haft en regnig med väldigt mysig vecka på landet.

6 kommentarer:

Isabelle sa...

fick ni mycket kantareller? är det något jag suktar efter så är det sådana där små goda. ska vi plocka svamp någon dag när jag har min semestervecka?

silveropulver sa...

Nej vi fick bara de där två. Det var pappa som hittade dom, han har kantarellögon som ingen annan. Jag vill väldigt gärna plocka svamp nån dag! Tror inte det finns mycket men vi kan ju alltid försöka.

Isabelle sa...

på vissa håll finns det tydligen jättemycket! jag föreslår att vi tar cyklarna och hajkar i väg till någon orörd skog och går loss. vi packar picknickkorgen också!

p.s jag har en ny och riktig picknick-filt. vi måste inviga den!

pulver sa...

Myspys!! Du är så go så go!

pulver sa...

Vad ska du göra med alla vibären?

silveropulver sa...

Jag vill gärna vara med på picknicksfiltsinvigning isabelle! Vi cyklar dit som du hört att det finns mycket. När vi var små hade vi kantarellställe i vällgården hi hi, komiskt va? Kanske det cyklade förbi en vithårig liten emanuel, jag minns inte så noga.
Britta: jag gav de flesta till farmor, hon blev så glad så. Två påsar ska jag ha i frysen till vintern. Paj eller vinbärsmuffins kanske.