04 oktober 2008

Höstutflykt

Inatt sov vi i skogen. Det var blött, lite kallt, kolsvart och väldigt mysigt. Det regnade när vi cyklade första timmen, fortsatte när vi gick en halvtimme, medan vi slog upp tältet i mörker, lagade soppa på trangiaköket och höll i sig hela natten. När vi vaknade imorse var allt blött men skogen var tyst och och det knakade mysigt om träden och marken.

6 kommentarer:

Marit sa...

Men herregud ni är ju inte riktigt kloka!!:) Fy 17 det skulle vi inte ens komma på, haha! Va modiga ni är, verkligen ett äventyr.

silveropulver sa...

Ja det var lite kusligt faktiskt men är man ihop med skogsmulle själv så är man :) Själv blev jag kallad för von Ärten hela utflykten ha ha... Jag var tydligen lite petig med spindlar och sniglar och sånt.

pulver sa...

Vilken modig höstutflykt! Jag och Kalle skulle heller aldrig komma på att göra något liknande...men det är roligt att du är i hop med Skogsmulle! Von Ärten hahaha. Var det inte fruktansvärt att allt var så vått när ni sov? Blev ni inte kalla? Hoppas skogsmulle höll dig varm om natten för ni hade väl dubbel sovsäck?

silveropulver sa...

Jag hade två par ullångkalsonger och ett par fleecebyxor på mig i sovsäcken. Och två par ullundertröjor och två par fleecetröjor och tre par tjocka sockor! Så jag var egentligen inte kall, men frös lite ändå. I sovsäcken var det torrt, det var mer runt om som det var blött. På golvet och utanpå sovsäcken. Det droppade inte från taket utan kom in underifrån. Råkade man rulla av liggunderlaget blev det väldigt kallt. Vi sov lååångt ifrån varandra i varsin sovsäck för det var pinnar på marken under tältet i mitten. Von Ärten vet du...

handarbetaren sa...

så underbart!!!
modigt :)

Anonym sa...

Jag tycker att du beskrev utflykten så målande att jag t.o.m. kunde känna hur det luktade där. Förmodligen en upplevelse som du aldrig glömmer. Nillan