21 september 2008

Svårt att förstå

Att det här...
Blir det här!

De är lite stora på mig men ska inte sitta på mina fötter så det är nog bäst att den nya ägaren får tova en sista gång själv. Det är ju det som är så bra med tovat, att de blir helt skräddarsydda när de torkar på fötterna.

8 kommentarer:

pulver sa...

Coolt! Vem blir den lyckliga ägaren? Manne? Fin färg som piggar upp på hösten. Jag har stickat en restgarnssocka ikväll men den blev jätteful. Så tjocka sömmar att det kändes när man gick på de. Men jag ser det som en prototyp för ev kommande sockor. Roligt att prova i alla fall.

Anonym sa...

Hej Pannan! Vet du någon bra länk till dockkläder. Jag ska sticka kläder till en docka som är ca 40 cm lång. Gunilla
PS: Trollet du ritade är väldigt likt mormor när hon är go.

silveropulver sa...

Nillan! Jag har inga länkar men kanske det finns nån bok på biblioteket med dockkläder? Jag brukar sticka dockkläder utan mönster, det är ju inte så noga. Ärmar som bara är pålagda maskor på sidorna och så. Det är roligt att sticka små kläder!

Vad tråkigt att din socka blev ful britta! Kanske fyrkanterna blev för stora? Den lyckliga ägaren är lite hemlig, för jag tror hon läser den här bloggen ibland...

Anonym sa...

Hej, det har ordnat sig. Jag googlade på dockkläder och hittade genast ett mönster som passade. Jag har tidigare gjort utan mönster och det går ju bra. Fast nu ville jag ha ett mönster att gå efter lite grann.
Jag har gjort en fulrolig strumpa av 8 st olika färgade rutor. Kram Nillan

Isabelle sa...

Men är det inte lite äckligt att gå runt med blöta tofflor? Fast jag antar att om man vill ha ett par tofflor så fina får man nog detta lida!

silveropulver sa...

Nej de är ju inte så blöta så att det plaskar. De är ju centrifugerade så bara lite fuktiga. Dessutom behöver man inte ha dom på sig hela tiden. Stoppa i fötterna en stund bara och forma dom, sen kan de torka i fred :)

Mammi sa...

Undrar om det är jag som blir den lyckliga ägaren....

silveropulver sa...

Ha ha, mammi, jag har redan gett de till matilda! Men om du önskar dig likadana kan du ju skriva upp på din julklappsönskelista!