18 september 2008

Det borde finnas en lag om

att tvillingar ska bo i samma stad, eller åtminstone samma land. Tur att det i alla fall finns en tvillingfond man kan söka pengar ur när man behöver hälsa på varandra.

Jag saknar dig också Majsen men du känns lite mer tillgänglig. Vi låg förresten i den här ordningen i magen också. Konstigt att det verkar sitta i så.

6 kommentarer:

pulver sa...

Killingungefonden har för tillfället ovanligt stora tillgångar så det är bäst du passar på snart ;)

Om tre månader bor vi i alla fall i samma land och då kan vi hälsa mycket oftare! För jag håller med om att tvillingar faktiskt borde bo i samma stad.

Jag trodde vi låg i bokstavsordning, alltså tvärtom men det kanske var i vagnen...?

Längtar efter dig med!!!

silveropulver sa...

Jag frågade faktiskt mamma idag hur vi låg och i vagnen låg vi i bokstavsordning ja ha ha!

Marit sa...

Vadå hur vet ni i vilken ordning ni låg? Menar du i magen? Det kan man väl inte veta?

Jag hoppas ni kommer båda två till All helgona för det skulle vara så mysigt! Och så kommer jag och nisse till falun nästa helg, det ska bli roligt att visa Nisse falun!

silveropulver sa...

Ja vi låg väl lite huller om buller så det är kanske svårt att veta men Britta låg i alla fall till höger och jag till vänster. Men eftersom vi låg skavfötters kan man kanske inte säga så. Jag kom bara att tänka på det eftersom vi hade samma sida på bilderna. Utom den i spegeln då.
Jaaa! Majsen och nisse är hjärtligt välkomna till oss!!

pulver sa...

Ja vi låg väl på varsin sida i magen i alla fall när vi hade blivit lite större. Mamma vet ju precis hur vi låg och det såg de ju också på ultraljud och vid kejsarsnittet.

Det ska bli sååå mysigt att fira Alla Helgonahelgen i Stockholm! Jag har tagit ledigt idag så nu ska jag snart boka flygbiljetter.

Tänk om Marie har fått bäbä innan du åker till Falun! Det borde hon väl?

LittlePoppins sa...

Va söta bilder! Jag är mamma till tvillingar som bara är 2,5 år men hoppas verkligen de blir vänner som ni en dag. Härlig blogg!