23 oktober 2008

Punkt slut.

Silver och Pulver tar en paus från bloggvärlden. Kanske är vi tillbaka snart eller inte alls. Eller kanske med en blogg som handlar om något annat. Vi får se. Det har varit roligt att blogga men just nu finns så lite tid att bloggen stressar mer än den ger. Tack för alla snälla kommentarer jag fått, de har gjort mig jätteglad! Hej så länge!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Det har varit jätteroligt med din fina blogg!
HOPPAS DEN KOMMER TILLBAKA! Ditt beslut är säkert helt rätt!

Marit sa...

Va!? Nej det går inte! Det är ju världens finaste blogg! Den försvinner väl inte i alla fall? Nu blir jag förtvivlad! Jag blir alltid så inspirerad när jag läser din blogg.

pulver sa...

Jag tycker också det är jättetråkigt att du lägger ner bloggen men det är ju inte kul när det roliga och inspirerande går över till stress och dåligt samvete. Hoppas du får mer tid och energi senare och tar upp den igen. Kanske utan att ha så höga ambitioner?

handarbetaren sa...

å vad synd. Jag hoppas också att den kommer tillbaka! Det är förstås viktigt att du inte är stressad av det. Det har iallafall varit hur kul och inspirerande som helst att läsa och kolla in här.
STOR kram

frisky frog sa...

Åh, vad synd! Det är alltid roligt att se vad en annan tvilling gör. Jag kommer att titta till dig lite då och då- i fall om att... Ha det så bra och välkommen tillbaks någon gång.

silveropulver sa...

Tack alla snälla! Men bloggen får ligga kvar (om den inte tas bort efter en stund?) så ni kan ju titta tillbaka lite :) Och som sagt så kanske det blir så tomt utan blogg att jag längtar tillbaka. Och då hör jag av mig till alla bloggbekantskaper och ledsna systrar...

ylva sa...

Det var synd tycker jag också! Men men, man ska göra det som känns bra eller hur ! Lycka till och man vet aldrig , kanske man träffas i ett annat forum någon annan gång....

med nål och tråd sa...

Näääj så synd. Hoppas att bloggsuget återkommer snart. Annars... trevlig paus från bloggandet.
Ha det!

Efwa - Medea sa...

Men oops... försvann du när jag just hittade dig.
/Efwa

Isabelle sa...

Din blogg var min favort, Gulle! Men a girl's got to do what a girl's got to do. Hoppas det suger i bloggtarmen snart igen ; )

<3

Anonym sa...

Anna, vad synd! Är ju helt lost när det gäller bloggar men din är alldeles lagom och mycket inspirerande! Att jag inte ens kommit mig för att skriva inlägg förut... Hur som helst, låter bra att släppa det om du blir stressad. Ska svara på ditt mejl snart! Många kramar!

Anonym sa...

Snyft.... Nillan