15 juni 2009

Oj

Det här blir ju inte så bra... Det skiljer 15 cm på den nedersta och översta kanten. Och så får filten liksom form som en banan. Jag ska repa upp och göra om. Men vad gjorde jag för fel?
Finns det någon virkvän därute som kan berätta?

7 kommentarer:

annas alster sa...

Antagligen började du virka hårdare och hårdare. Lätt hänt!

Alternativt glömde du lm i varvbytena...

pulver sa...

Oj då! Jag tror också att det var nåt som hände i varvbytena för det ser ut som att du har virkat lika hårt hela tiden och det har ju minskat väldigt symmetriskt ;)

annas alster sa...

Nja, den tröjan kan jag inte ta åt mig äran för! det är originalet till ett populärt mönster, February Lady Sweater, som jag är lite sugen på att sticka... :)

silveropulver sa...

Tack för det Anna! Och Britta. Jag virkade nog lösare och lösare, och missade kanske nåt i lm, som jag faktiskt gjorde, men kanske virkade en maska extra efter varje vändning i lm? För det ser ju rätt symetriskt ut som sagt.

Undrade just vad det var för tröja jag kommenterat! Pulver är inte jag utan systern min. Men du får gärna svara henne på min blogg alltså :)

Julia sa...

Fint det är här. och vilka fina mobiler du gör. Ha en trevlig midsommar!

Rester till middag sa...

Missade du att göra luftmaskor när du bytte varv kanske?

silveropulver sa...

Tack för tips! Nej jag missade inte lm. Innan jag repade upp räknade jag maskor och antalet var samma uppe och nere så jag virkade nog bara lösare och lösare helt enkelt. Ska tänka på det när jag börjar om.