06 maj 2010

Balkongsäsong

I helgen gjorde jag fint på vår balkong. Slipade av en gammal soffa och målade den igen och åkte till ikea och inhandlade balkongattiraljer. De runda lamporna till exempel. De är så behändiga för de går på solenergi, samlar på sig sol under dagen och när det börjar skymma tänds de av sig själv. Vi har solfångaren i en blomkruka där ute. I köksfönstret står tre humleplantor och väntar på att få flytta ut när tiden är inne. När jag blir frisk från min förkylning inhandlas parasoll och balkongsäsongen invigs på riktigt. Det blir en fin sommar tror jag.

9 kommentarer:

annas alster sa...

å sicken trevlig balkong och vilka fiffiga lampor! vår balkong är gigantisk men inbyggd och sol först från halv sex... men men!

Anonym sa...

De där lamporna vill jag också ha. Och en balkong...

Marit sa...

Å va mysigt!! Vilken fantastisk balkong! Jättefin soffa med de färgglada dynorna och belysningen blev ju jättebra:) Vilken skön vår du kommer ha där. Och sommar med såklart!

Ulrika sa...

Så mysigt! Jag vill också ha en balkong, ju. :)

pulver sa...

Vad fint det blev med nymålade soffan och de superfina kuddarna och lamporna!! Tänk, om en vecka är det jag som sitter där och stickar! Gud vad jag längtar!!!

Tyg och otyg sa...

Vad fint det blev, och smarta lampor! Såna skulle jag också vilja ha.
Och jag hajade först till, för jag tyckte det såg ut att vara mina kvarter i bakgrunden, men det var det inte, såg jag sen. :)

Sandra sa...

Så fint det blev och vilka finurliga lampor, sådana ska jag nog också inhandla.

Toril sa...

Det är mysigt att vårstäda sin uteplats..det ger en hopp på något vis:) ha en fin fredag

silveropulver sa...

Ska bli kul att se fler balkongen och trädgårdar med solcellslampor :) Tänk vad fint om man hade ett träd att hänga dom i.
Ja visst gör det Toril, det tycker jag med.