18 september 2009

Rosa variant


Det här mönstret har nog inte gått så många förbi. Jag blev förtjust via diverse bloggar och ville testa jag med. Enkelt att sticka och fint är det, pomatomus.

12 kommentarer:

annas alster sa...

Så tjusigt och vilken härlig färg!

Toril sa...

Ja jisses, va grannt:) var hittar man mönstret? Eller skrev du det i inlägget?:/ Snurrig ibland..hihihi

silveropulver sa...

Tack! Vad roligt! ja jag länkar till mönstret, bara att sätta igång med ett par egna :)

pulver sa...

Jättefina! Vad tydligt mönstret syns!

med nål och tråd sa...

åh jag blir så sugen. Jag har ju gått o dreglat över dem hur länge som helst. Men jag har fortfarande aldrig stickat från ett mönster på engelska. Lite rädd.

silveropulver sa...

Jag tycker också det är lite knepigt med engelska mönster men det ordnar sig längs vägen. det finns ju bra ordlistor, filmer på youtube och en hel massa bloggande handarbetare som kan förklara. Kör på!

Öijer sa...

En sådan fin och mysig blogg, härliga handarbeten gör du också. Hälsa gärna till Manne. / En före detta klasskamrat till Emanuel

Öijer sa...

Jag kollade senast uppdaterade bloggar hos blogspot. Man kan göra det genom att kolla sin profil och sedan klicka på Falun. Där såg jag din blogg, gick in och såg bild på Manne i hatt, Manne med skägglav i näsan och Manne spelandes på sin Marimba.

silveropulver sa...

Aha! Då förstår jag :)

Knitarina sa...

Tröttnar aldrig på det mönstret i alla dess former och det är alltid en lika uppskattad present att ge bort. Ser imonerande ut, men är inte särskilt svårt att få till.
Din rosa variant är finfin!

Mammi sa...

Jag önskar mig röda i julklapp!

med nål och tråd sa...

tack för peppen!