04 december 2011

På julmarknad

Jo jag vet, jag hade kunnat sticka dom själv. Men jag lägger gärna den sticktiden på något annat. Samtidigt som jag gärna stödjer den som står utomhus i kylan och har stickat ett helt bord fyllt av enormt fina vantar. Jag har själv stått på julmarknad och hört folk säga att de ska göra det jag säljer själv. Har en känsla av att det i de flesta fall inte blivit av.

7 kommentarer:

annas alster sa...

vilka fina vantar, men framförallt, vilka fina dockor! finns det möjligtvis någon kvar att köpa??

annas alster sa...

vilka fina vantar, men framförallt, vilka fina dockor! finns det möjligtvis någon kvar att köpa??

silveropulver sa...

Tack! Jag har bara några halvfärdiga som jag inte tror kommer bli klara på ett tag. Däremot har jag mönsterhäfte med bra förklaring så om du vill kan jag kopiera det till dig? Det är väldigt kul projekt men ganska tidskrävande.

britta sa...

Ååå vilka fina vantar!! En blandning mellan dig å farmor på nåt vis!

Tyg och otyg sa...

Jättefina vantar! Antar att vi varit på samma marknad du och jag. Jag höll mig dock till att köpa ätbara saker - ost och ostkaka blev det för mig! :)

annas alster sa...

Hej! Det var synd för mig. Tack men nej tacj ang. häftet. Det var snällt, men jag tror inte att det är min grej. Man kan ju som sagt inte göra allting själv. Allt gott till dig!

Anonym sa...

Ibland kan man inte hejda sig när det går att köpa finstickat. Jag tycker att du gjorde helt rätt i att slå till på de där vackra vantarna.